Përpjekja Shqiptare

Category : Sociale

Sociale

Vera e shpirtit

Eagle
Nga Vlora OBERTINCA ◾◾◾ Shpirti është dashuri dhe, kur shpirti, mendja dhe trupi bëhen një dhe operojnë në të njëjtën frekuencë, njeriu përjeton të qenit...
Sociale

Erotizmi

Eagle
Nga Pedro ALMODOVAR ◾◾◾ Erotizmi nuk është i rëndësishëm për vetë seksin, por për dëshirën. Seksi është thjesht gjimnastikë, dëshira është fuqi mendimi. Dhe fuqia...
Ballina
Lajme
Letërsi
Politikë