Përpjekja Shqiptare
Kujtesë

ShqipNews i uron edhe 100 Peshkopit të shqiptarëve

◾◾◾

SOT 1 QERSHOR ËSHTË DITËLINDJA IME – HOY 1 DE JUNIO ES MI CUMPLEAÑOS!!!

Miq të nderuar, Sot 1 Qershor është Ditëlindja ime!!! Mosha dhe shëndeti i mirë janë dhuratë nga Zoti, të cilit i lutem Shqip!!! Festojmë Ditëlindjen tonë, është të kremtojmë jetën, Vetën … ashtu si Populli Shqiptar e mi ta bëjnë këtë!!! Ju Falenderoj te gjitheve per urimet, për përshëndetjet, telefonatat, vizitat personale tuaja!!! Në pamundësi t’ iu Falenderoj mijëra urimeve të juaja veç e veç tani po e çfrytëzoj rastin t’ iu shprehu mirënjohjen time!!! Ju Falënderoj shumë, me gjithë zemrën time!!! Shume Respekt!!! Paqa dhe Dashuria per te gjithe Shqiptaret, Shqipetaret te Bashkuar qofshin ne shekuj,së Bashku nuk do të humbasim kurrë, Populli Shqiptar i Bashkuar kurrë nuk do të mposhtet !!! Per mua kjo dite eshte e shtrenjte te nderuar miqet e mi, porme urimet tuaja te sinqerta, te dala nga shpirti me bete sot te ndihem jo vetem me I lumtur prej tyre por te jeme me I obliguar ndaj jush. Shpirti i Arbrit nuk vdes kurrë!!! Rroftë Shqipëria Etnike!!! Rrnoft liria e Shejt Rroft Dardania Sacra!!! Rrofte Republika e Çamerise!!! Une jam krenar per ty, Flamuri Kuq e Zi me i bukur ne bote!!! Rrnoft krejt Shqiptarija – Pelazgo – Illyrian nje nga shtetet me te vjetra nket planet dhe askush smund te na hup faren!!! I Liris se Iliris!!! Autoctonus!!!Zoti e Bekofte Shqipërinë dhe Shqiptarët!!! Shërbëtor i përulur i Zot dhe Shqipërisë, Shkelqësia e Juaj Imzot

Aleksander I Shqipatrëve, Kryepeshkop – Bir I Shqiponjë

🇦🇱️🇦🇱️🇦🇷️🇦🇱️❤️🇦🇱️🇦🇷️🇦🇱️🇦🇱️

___________8888______8888
______8__88___88____88__88___8
_88____888_888888__888888_888_ __88
888___________88888888________ __888
_888____88888__888888__88888__ _888
__888888888888__8888__88888888 888
_______888888__888888__88888
88____88888888888888888888888_ ___88
888888888888888888888888888888 88888
_______888888888888888888888
88____8_8888888888888888888_8_ ___88
_88888__8888888888888888888__8 8888
________8888888888888888888
_______88_888888888888888_88
88___88__8_8888888888888_8__88 ___88
_8888___8__8_8888888888_8__8__ _8888
_______8__8__8888888888__8__8
_____88__8____88888888____8__8 8
________8_____88888888_____8
____8__8____888888888888____8_ _8
____8_8___88888_8888_88888___8 _8
_____8_88888____8888____88888_ 8
______88_______888888_______88
___88888__8__8888888888__8__88 888
___________88_88888888_88
__________8__8888888888__8
___________88__888888__88
_________________88

Facebook Comments

Related posts

Në betejën e Çanakalasë turqit me qëllim futën shqiptarët

Eagle

Shuhet Gjon Athanasi, tenori shqiptar që luajti në opera rolin e Skënderbeut

Eagle

“Bermuda” e Gjirokastrës: Musine, Ismail, Enver…

Eagle

Leave a Comment

four × four =