Përpjekja Shqiptare
Opinion

PD-ja duhet të kalojë një KATARSIS

Nga Prof. Ardian ISUFI

◾◾◾

…Është e trishtë të mendosh se e majta e konsumuar plotësisht do të vazhdojë të udhëheqë hallet e shqiptarëve edhe për katër vite të tjera, falë opozitës tonë(time) që është në agoni nga përfaqësimi dërrmues i xhaketave të vjetra!

Sot, Sovrani vendosi për të keqen më të mirë!…

Zhgënjim total për partinë time demokratike që asnjëherë nuk po e lexon qartë realitetin që e rrethon, ngaqë sytë ja ka zënë “mediokriteti” dhe “servilizmi partiak” ku kanë gjetur klimën e duhur xhaketat e vjetra për t’ja përpirë edhe atë pak oksigjen demokratik!

1.Katársis,-i emër i gjinisë mashkullore;
1. term në mjekësi; operacion i thellë për pastrimin e plotë të një plage etj.: bëri katarsis.
2. kuptim i figurshëm; i ligjërimit libror; paqësim ose ulje pasionesh të forta; pastrim nga të këqijat: lëvizja për katarsis në parti.

Facebook Comments

Related posts

Për turpin e titullit “Gazetar” dhe lëpirësit e pushtetit

Eagle

Basha, Rudina dhe baza e PD

Eagle

Shteti jam unë…

Eagle

Leave a Comment

1 × 5 =