Përpjekja Shqiptare
Qamil Gjyrezi

Një foto me miq për Pashkë në Serreq!

Nga Qamil GJYREZI

◾◾◾

Sot shkova për një kafe ma rastin e Pashkëve tek argjendari i njohur Shkodran Bep Lufi, intelektual dhe përfaqësues i denjë i familjes të vjetër Lufi!
Bepi është një shkodran intelektual që mban gjallë traditën e argjendarëve të vjetër shkodranë, të njohur në shekuj!
Sot ishte një foto në ditën e shpresës të Pashkëve, të fitores të së mirës mbi të keqen!
Natyrisht folëm edhe për politikë për ndryshimet e pritshme, fitoren e PD-së, Alenacës për Ndryshim me kryeminsitër Lulzim Basha!
Bepi dhe shumë shkodranë nuk e pranojnë qeverisjen skandaloze të Edi Ramës në 8 vite dhe kanë besim tek PD, dhe ndryshimi i vërtetë për një të ardhme më të mirë për të gjithë, kryesisht për të rinjtë shkodranë dhe shqiptarë! Sëbashku me Bepin ishte edhe poeti R. Paco.
Po e botoj foton dhe statusin shumë domethanës dhe të sinqertë të Bepit për këtë foto për Pashkë:
“Vizitorët e fundit të kësaj feste të përbashkët, sot paradite, mysliman, orthodoks tek një katolik, u ndjem mire me njeni tjetrin, por don ti që na bashkonte gjithçka, qytetaria, fitorja e P.D.-së!
Faleminders profesor GJYREZI dhe i ndertipoet PAÇO.

Takimin e radhës më 26 Prill”!

Gëzuar Pashkët Bep, gëzuar Shkodra, gëzuar Shqipëria!
PËR NJË TË ARDHME MA TË MIRË PËR TË GJITHË!

Facebook Comments

Related posts

Mendimi diplomatik i Zonjës Kim, përfaqësuese e Presidentit Trump!

Eagle

Zgjedhjet e lira të përgjithshme dhe lokale në një ditë, kusht për integrimin!

Eagle

PD duhet të shpëtojë, ish-pronat që kanë ngelur!

Eagle

Leave a Comment

3 × 2 =