Përpjekja Shqiptare
Sociale

Doktor kur do të vdes?

Nga Jim CLARK

🇦🇱Sot operova një vajzë të vogël.
Kishte nevojë për gjak 0 negativ, ne nuk kishim gjëndje.
Fatmirësisht vëllai i saj binjak kishte të njëjtin grup gjaku.
I shpjegova vogëlushit që jeta e motrës ishte në rrezik dhe i kërkova të sakrifikonte për të.
Ai heshti për një moment dhe pastaj shkoi të ndahej me prindërit…
Për momentin nuk e vura re keqkuptimin derisa kur po i merrnim gjakun ai më pyeti:

“Doktor kur do të vdes?!”

Kishte menduar dhe kishte pranuar të jepte jetën për motrën e vet…♥
Të dy do të jenë shëndoshë e mirë.

🇺🇸Today, I operated on a little girl. She needed O-blood. We didn’t have any, but her twin brother has O-blood. I explained to him that it was a matter of life and death. He sat quietly for a moment, and then said goodbye to his parents. I didn’t think anything of it until after we took his blood and he asked, “So, when will I die?” He thought he was giving his life for hers. Thankfully, they’ll both be fine.

Facebook Comments

Related posts

Nëse je 20 vjeç, ik nga Shqipëria!

Eagle

Zvicra më e shtrenjta në Evropë, Kosova më e lira

Eagle

Kavaja, krimi, Elisa

Eagle

Leave a Comment

4 × four =