Përpjekja Shqiptare
Art

Besmira Malevija një piktore e talentuar nga Shkodra na tregon planet e saja për të ardhmen

Është vetëm 21 vjeç dhe ka kryer studimet e larta dhe është diplomuar për pikturë-grafikë.
Mbushur me ëndërra dhe plane për të ardhmen ajo na paraqet një stil krejt tjetër nga shoqja e saj e ngushtë, me të cilën kanë qenë në një klasë piktorja e talentuar Silvi Leka.

Silvi dhe Besmira

Vepra e saj e thjeshtë po e larmishme është një premtim për sukses.
Në horizont për shoqet ravijëzohet një ekspozitë, një surprizë kryeqytetase për Shën Valentinin.
Ekspozita do të ketë 44 punë nga të dy piktoret dhe do të qëndrojë e hapur nga 1-14 Shkurt.
Gjithashtu hapi tjetër është masteri për artet figurative etj.
Më poshtë një përzgjedhje e pikturave të Besmirës.

•Vizatime


•Foto

•Portrete


•Të ndryshme

Facebook Comments

Related posts

Doktor Çehov

Eagle

Regjisori që na tregoi se “çdo marrëdhënie seksuale është e dënuar”…

Eagle

Gërmat i vura për Agim Qirjaqin…

Eagle

Leave a Comment

eighteen + six =